Vårdadministratör

Vårdadministrativa enheten, Medicin-och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö

Är du vårdadministratör och vill ha ett intressant arbete tillsammans med arbetskamrater som trivs och har roligt ihop? Då söker vi dig till vår arbetsgrupp på vårdadministrativa enheten, medicin-och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Vi söker

Vi söker dig som trivs i ett utmanande och omväxlande arbete. Du har en vårdadministrativ utbildning eller motsvarande och vi ser gärna att du har kodningsutbildning. Erfarenhet av Cosmic är meriterande men inget krav. Vidare söker vi dig som trivs i ett arbete där du får möjlighet att ta eget ansvar och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Vi erbjuder dig

Tjänsten som vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i vår verksamhet. Du får möjlighet till ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Vi erbjuder även ett FRIDA-schema som är en form av önskeschema där du och dina kollegor har en dialog kring schemaläggningen. Sist men inte minst så finns det även möjlighet att arbeta på distans någon dag per vecka.

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här!

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör kommer du att arbeta med transkribering av läkardiktat, remisshantering, tidsbokning och även andra administrativa arbetsuppgifter. Du arbetar i nära samarbete med andra vårdadministratörer, läkare och övriga yrkesgrupper. Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet där patienten alltid är i centrum. För oss är det viktigt att samarbeta och ställa upp för varandra i det dagliga arbetet. Vi värderar också nytänkande och engagerade medarbetare så att verksamheten drivs framåt.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är noggrann och flexibel och kan hantera flera olika frågor samtidigt. Du ska tycka om att arbeta i team men också kunna fungera självständigt och ta eget ansvar och egna initiativ. Du har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om vad det innebär att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Annelie Johansson, 010-243 45 72. Urval och intervjuer sker löpande kan komma att ske löpande så skicka in din ansöka så fort du kan!

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb