Sjuksköterska

Barnvårdenheten och barnakuten, Barnkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska som tycker att det är stimulerande att jobba i ett kreativt och lärande arbetsklimat tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare på barnkliniken i Jönköping.

Det är önskvärt att du har arbetat med sjuka barn tidigare samt med erfarenhet från akutsjukvård.

Vi erbjuder dig

Tjänsten vi erbjuder är 1 års vikariat på heltid. Start enligt överenskommelse. Goda möjligheter till förlängning finns.
Dina arbetstider varierar mellan dagpass, kvällspass och helgtjänstgöring (två helger av fem).

Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Klinikens organisation utgår från patientgrupper med likartade vårdbehov, där du som sjuksköterska har möjlighet till egen utveckling och tillsammans med kunniga medarbetare skapar förutsättningar för en god vård. Vi arbetar i team utifrån en familjecentrerad vård, där föräldrarnas medverkan i barnets vård är central. Du arbetar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självständig och flexibel. Du är trygg och stabil och tar ansvar för din uppgift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barn och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad

För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna Anna Thulin, tfn 010 242 2272 eller Marie Liljegren 010 242 2271

Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb