Legitimerad sjuksköterska

Kirurgavdelning A, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till kirurgavdelning A, Länssjukhuset Ryhov! Vill du vara med och arbeta med oss i en positiv och utvecklande arbetsmiljö? Vi arbetar tillsammans för patienten i en verksamhet i framkant. #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi är ett härligt gäng som arbetar i team på kirurgklinikens vårdavdelning A som nu söker en ny kollega till oss! Du är legitimerad sjuksköterska och har du tidigare erfarenhet av kirurgisk vård är det meriterande men inte ett krav. Vi ser positivt på om du tidigare har arbetat i journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Hos oss kan vi erbjuda dig ett omväxlande och spännande arbete med utvecklingsmöjligheter inom kirurgin. Tillsammans med kollegor skapar vi den bästa vården för våra patienter! Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbete enligt schema, tillträde sker enligt överenskommelse. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. 

Region Jönköpings län har tillgång till ett antal förmåner.
Läs gärna mer om förmånerna här.

Det här får du arbeta med

Det huvudsakliga arbetet består av pre- och postoperativ omvårdnad men även att ta hand om patienter under olika utredningar och behandlingar. Här kommer du ingå i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Som sjuksköterska har du tillsammans med en undersköterska omvårdnadsansvaret för en patientgrupp under ditt arbetspass.

För att du ska trivas hos oss

Som person arbetar du bra med andra människor, är noggrann och engagerad i det personliga mötet med patienten. Du har en god initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du har en förmåga att arbeta självständigt samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och du kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi sätter stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt med patienten i centrum. Tillsammans skapar vi en god och utvecklande arbetsmiljö som vi vill att du blir en del av! Låter detta intressant, tveka inte att söka tjänsten hos oss!

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna-Maria Cahlenstein, 010-242 13 96, anna-maria.cahlenstein@rjl.se för frågor om tjänsten.  Intervjuer kan komma att ske löpande, så sök tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb