Specialistläkare/ST-läkare inriktning kardiologi

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Till medicinklinikens kardiologisektion söker vi dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi med några års erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av bakjoursarbete på internmedicinsk klinik är det meriterande. Om du är ST-läkare och har ett intresse för inriktningen är du också välkommen att söka.

Vi erbjuder dig

Kardiologisektionen är en stor sektion inom medicinkliniken. Vi utmärker oss bland annat genom att hjärtsjukvården starkt bidrar till att Länssjukhuset Ryhov ligger i topp bland Sveriges mellanstora sjukhus. Vi värderar utvecklingsarbete och innehar en hög medicinsk kompetens samt har ett nära samarbete med de andra två sjukhusen inom vår region. Kardiologin har en väl utvecklad interventionsverksamhet där coronarangiografi, PCI, pacemaker- och ICD-implantaion ingår. På kliniken finns goda utvecklingsmöjligheter i form av arbetsuppgifter och samarbeten med andra kliniker.
Region Jönköpings län har tillgång till ett antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som kardiolog kommer du att arbeta på hjärtavdelningen, hjärtintensiven och på mottagningen. Hjärtsektionen har separat jourlinje med 24-timmars hjärtjoursverksamhet på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vi ser gärna att du har ett uttalat intresse för att delta i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett gott bemötande till både personal och patienter. Din förmåga att planera och arbeta självständigt är god och du kan prioritera utifrån verksamhetens bästa. Du visar gott omdöme, är tydlig och har lätt för att fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Eva-Lena Enell, verksamhetschef medicinkliniken, Jönköping
Tel: 010-242 63 44
E-post: eva-lena.enell@rjl.se

Maria Stendahl, läkarchef, sektionschef njurmedicin
Tel: 010-24 290 90
E-post: maria.stendahl@rjl.se

Jan Thollander, överläkare kardiologisektionen
Tel: 010-242 19 87
E-post: jan.thollander@rjl.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar den senast den 31 augusti 2022 men urval och intervjuer kan komma att ske kontinuerligt under sommaren, så vänta inte med din ansökan! 


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare/ST-läkare inriktning kardiologi Tillbaka till lediga jobb