Sjuksköterska, natt

Kirurgavdelning C, Eksjö

Välkommen till oss på kirurgkliniken i Eksjö!

Vi söker

Kirurgkliniken i Eksjö söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet.  

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete där du har möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet samtidigt som du själv utvecklas i rollen som sjuksköterska. Du arbetar i ett spännande medicinskt område där du tillsammans med dina kollegor får uppleva en omväxlande vardag. Att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som nödvändigt och en självklarhet på vår arbetsplats. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden. Vi har schemalagd verksamhetsutveckling med möjlighet till hospitering. I Region Jönköpings län finns ett regiongemensamt introduktions- och utvecklingsprogram (RIU) för dig som är nyutexaminerad sjuksköterska. Läs gärna mer här: 
http://plus.rjl.se/infopage.jsf?nodeId=44104

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, nattjänst men vi är öppna för att diskutera anställningsgrad. Provanställning kan bli aktuell. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna huvudsakligen består av pre- och postoperativa akuta utredningar och omvårdnad vid livets slut.  Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med andra samarbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service.
Som person är du stabil, har en öppen kommunikation och har förmåga att prioritera i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kirurgen arbetar vi tillsammans utifrån vår värdegrund: På kirurgkliniken möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschefer Anna Fors, tel: 010-24 353 75, anna.fors@rjl.se eller Ulrika Parmö, tel: 010-24 353 85, ulrika.parmo@rjl.se för frågor om tjänsten! Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt Tillbaka till lediga jobb