Biträdande verksamhetschef

Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus

Vår enhet i Värnamo är en del av vår länsgemensamma kirurgklinik i Region Jönköpings län. Vårt fokus är akutkirurgi, bråck, gallor, coloncancer, övre gastrokirurgi inklusive obesitaskirurgi samt viss plastikkirurgisk verksamhet.
Vår nuvarande biträdande verksamhetschef går i pension och vi söker nu efter en utvecklingsinriktad och inspirerande efterträdare. Välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som har lämplig högskolekompetens och gärna inom ett vårdrelaterat yrke som exempelvis sjuksköterska eller läkare. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap med personalansvar. Meriterande är tidigare erfarenhet från somatisk vård, gärna inom kirurgisk vård.

Vi erbjuder dig

I din roll erbjuder vi dig ett spännande och utvecklande ledningsuppdrag på ett av Sveriges bästa sjukhus! Förutom god och patientsäker vård kännetecknas kirurgkliniken i Värnamo som en utvecklingsinriktad och kreativ arbetsplats med hög trivsel bland kollegor.
Tjänsten är ett heltidsförordnande under tre år med en tillsvidareanställning i din grundprofession med ömsesidig omprövning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Regionen erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling utifrån tidigare erfarenhet. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I samråd med verksamhetschef ansvarar du för ekonomi, kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Du kommer att arbeta med styrning och ledning av verksamheten både på kort och på lång sikt. Din roll är direkt underställd verksamhetschefen för kirurgkliniken i Region Jönköpings län. Du fyller funktionen som lokal chef för kirurgi på Värnamo sjukhus med delat ledarskap med lokalt medicinskt ansvarig läkarchef. Vidare ingår du i klinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef, läkarchefer och biträdande verksamhetschefer för våra andra två akutsjukhus, Jönköping och Eksjö. Vi arbetar tillsammans för fortsatt utvecklingen av vår länsklinik till en av Sveriges bästa!
På delegation och i samråd med verksamhetschef ansvarar du för personalfrågor och arbetsmiljö inom din verksamhet. I samverkan med verksamhetschef och i förekommande fall enhetschef har du ansvar för klinikens kompetensförsörjning samt för personalens kompetensutveckling.
Du samverkar med fackliga företrädare på lokal nivå enligt Regionens samverkansavtal.  

För att du ska trivas hos oss

I ditt ledarskap visar du en tydlighet och stabilitet och som når verksamhetens mål genom att motivera, skapa engagemang och delaktighet i verksamheten. Du ser helheter och förstår vikten av att driva både det operativa samt det strategiska arbetet på enheten men också på kliniknivå. Det finns en drivkraft och en vilja hos dig att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv! I din roll sprider du arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Du vågar utmana och tänka nytt!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Mats Persborn, 073-089 94 74, mats.persborn@rjl.se för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 30 oktober 2020 men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka tjänsten hos oss!

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av testverktyg som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb