Flera specialistpsykologer

Barn och ungdomspsykiatriska kliniken

Är du redo för en ny spännande utmaning där du får arbeta tillsammans med trogna, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda som har ett stort fokus på kunskap, bemötande och kvalitet?

Vi söker

Vi vänder oss till dig som är specialistutbildad psykolog med ett genuint intresse för barn och ungdomars hälsa och gärna med erfarenhet från psykiatrin. Vi är även intresserade om du håller på att utbilda dig till specialistpsykolog eller är legitimerad och gärna vill utbilda dig till specialistpsykolog. I en alltmer definierad specialistvård kommer du som specialistpsykolog att vara särskilt viktig, både för patienterna och inom specifika utvecklingsområden på vår länsklinik.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse.

Som specialistpsykolog kan du arbeta inom något av nedan områden: 
• I Slutenvårdens akutvårdsteam där du gör skillnad i förutsättningar till psykisk hälsa när livet krisar som värst. Tillsammans med överläkare och kurator utgör teamet stöd till omvårdnadspersonalen i behandling och samordning av insatser med ett barnpsykiatriskt helhetsperspektiv. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och stresstålighet.
• Öppenvård och dagvård, för anorexivård vid svår restriktiv ätstörning. I tjänsten ingår förutom kliniskt arbete som psykolog att vara processansvarig för vår dagvårdsavdelning tillsammans med överläkare. Det finns ett specialistteam med ett väl utvecklat behandlingskoncept som kontinuerligt utvärderas.
• Utredningsarbete av barn och ungdomar, utan misstanke om intellektuell funktionsnedsättning, med frågeställning ADHD autism och/eller andra neuropsykologiska utvecklingsavvikelser samt psykiatrisk samsjuklighet.
• Uppbyggnad av ett länsövergripande team för att bedöma, utreda och behandla barn upp till 6 år, med utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser.  Ett spännande pilotprojekt med forskningsanknytning, PLUSS, pågår som en del av uppbyggnaden.
• Uppbyggnad av länsövergripande DBT vård för patienter med emotionell störning med svårt självskadebeteende.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en välfungerande och trivsam arbetsplats som också präglas av Barn-och ungdomspsykiatrins utmaningar.
Vi värnar vi om en god arbetsmiljö och ett gott bemötande gentemot varandra i personalgruppen. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling. Om du har intresse för forskning så ser vi det som en tillgång.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

• Bedöma, utreda och behandla barnpsykiatriska patienter med varierande komplexitet
• Kvalificerade behandlingsinsatser där teamets olika kompetenser används
• Kvalitetssäkring och utveckling av psykologiska insatser och metoder
• Delta i ledningsgrupp när relevanta ämnen utifrån specifikt ansvar tas upp  
• Bevaka och implementera ny forskning och nya riktlinjer såväl nationellt som internationellt
• Utveckla patientsäkerhetsarbetet vid psykologiska insatser
• Handleda och stödja PTP psykologer, delta i planering och genomförande vid rekrytering

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare på barn- och ungdomspsykiatriska kliniken blir du en del av en engagerad arbetsgrupp. Vi tror att du är en trygg och stabil person med självinsikt och ett gott omdöme. Du har förmåga att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra i tvärprofessionellt teamarbete.  Du ser positivt på och har ett intresse av förändrings- och utvecklingsarbete. Vi tror också att du har en empatisk förmåga och verkar för ett gott samarbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa områdeschef Christel Kalbe, 010-242 31 34 och områdeschef Ulrika Hermansson, 010-242 31 09. Facklig företrädare för Saco är Sven Kindvall, 010-243 36 39.
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Flera specialistpsykologer Tillbaka till lediga jobb