Kökschef

Sörängens folkhögskola

En av våra anställda i köket går i pension och vi söker nu dig som vill vara med och jobba i vår serviceorganisation i en fantastisk miljö. Tjänsten är tillsvidare 100% med tillträde i mars 2020.

Det här får du arbeta med

Sörängens folkhögskola är en regionskola och som sådan är det naturligt för oss att laga närodlad, ekologisk och rättvisemärkt mat, från grunden. Många av våra deltagare har olika matavvikelser och det är viktigt att vara flexibel, idérik och kunnig även när det gäller specialkost. Utöver matlagning kommer du att ansvara för beställningar, matsedel, egenkontroll och dokumentation.

Skolan serverar frukost, lunch och kvällsmat varje veckodag och ibland är även externa gäster inbokade på skolan för konferenser. Skolan har ett internat med plats för 70 deltagare.
Vi vill att du som chef tar ansvar för personal och ekonomi. Vi vill också att du som en del i skolans ledningsgrupp funderar på hur vi kan vidareutveckla hela serviceorganisationen.

För att du ska trivas hos oss

Du delar så klart våra grundläggande värderingar. Skolan är öppen för alla och är HBTQ-diplomerad. Mångfald och tolerans är mycket viktigt för oss. Vi vill att du ska vara serviceorienterad och kunna kommunicera på ett bra sätt med övriga på skolan. Arbetet är både individuellt och i team.

Vi ser det som självklart att du har en relevant kockutbildning eller motsvarande samt att du har erfarenhet av storkök/restaurang. Vi vill att du ska vara lyhörd, driven och tycka om att utveckla verksamhet tillsammans med andra. Sannolikt har du erfarenhet av ledarskap sedan tidigare.

Så här gör du om du är intresserad

Skicka in din ansökan senast 22 november 2019. Vi vill gärna att du kan börja 23 mars eller så snart som möjligt därefter enligt överenskommelse.

För mer information om skolan och tjänsten, Patrik Luth, rektor: 076-146 54 72
För mer information om arbetet, Inga-Lill Svensson, ansvarig köket 070-288 34 83
För fackliga frågor, Ann-Catrin Andersson: 070-615 56 51

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kökschef Tillbaka till lediga jobb