Fysioterapeut

Gislaveds vårdcentral

Vill du arbeta i ett glatt gäng i nya fräscha lokaler med teamarbete i fokus, då är Du välkommen att söka dig till oss!


Vi söker
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidareanställning, heltid. Erfarenhet av primärvård är önskvärt men inget krav. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Utbildning i OMI, McKenzie, OMT, akupunktur, medicinsk träningsterapi samt BK är meriterande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner samt att du på ett självständigt sätt kan strukturera, planera och ta ansvar för ditt arbete.

Vi erbjuder dig
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet för att känna trygghet
- Individuell kompetensutveckling
- En bra, härlig och kompetent personalgrupp där du får handledning
- Omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik
- Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö.
-Arbetet sker både självständigt och tvärprofessionellt.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga sjukgymnaster. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och du kommer att delta i olika förbättringsarbeten.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!
Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv
https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors tfn 010 – 244 20 94 alt. elisabeth.hullfors@rjl.se eller enhetschef Alexandra Åberg tfn 076-142 64 62 alt. alexandra.aberg@rjl.se. Fysioterapeut Truus Niks Krums-Vabins tfn 010-244 23 82 alt. geertruida.niks.krums-vabins@rjl.se. Facklig företrädare för SACO är Irene Herrstedt Tengberg 010-242 44 64.  

Sista ansökningsdag är den 27/8 2019 och vi gör urval löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!  

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb