Barnsjuksköterska

Habiliteringscentrum

Vi söker en barnsjuksköterska till en kombinationstjänst på barnhabiliteringen och barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Önskvärt är tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom barnsjukvård eller tidigare erfarenhet av arbete med barn och familjer och personer med funktionsnedsättning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en givande och omväxlande roll i två spännande verksamheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% på Habiliteringscentrum med 40% utlåning till Barnkliniken. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på habiliteringen ingår du i medicinska teamet och deltar i länsövergripande teamarbete för barn med funktionsnedsättning såsom rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.  Du har en konsultativ roll men även direkt patientarbete. Du planerar och genomför egen mottagning, arbetar med telefonrådgivning. Din basplacering är i Jönköping men du har länet som arbetsområde.

På barn- och ungdomsmedicinska kliniken kommer du att arbeta på den specialiserade mottagningen med barnneurologi. Tillsammans med andra yrkeskategorier ingår du i barnepilepsiteamet. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete tillsammans med läkare men också egna besök för kontroller och rådgivning, telefonrådgivning samt teamkonferenser.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. Som person är du är stabil och trygg i dig själv, arbetar strategiskt samtidigt som du drivs av att sätta upp mål att arbeta gentemot. Du känner dig bekväm i att arbeta självständigt och du tar egna initiativ.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav då tjänstresor förekommer.

Så här gör du om du är intresserad

Varmt välkommen att kontakta Krzystof Flejmer, enhetschef medicinska enheten Habiliteringscentrum, 010-242 43 27 eller Maria Ekelund, verksamhetschef barn- och ungdomsmedicinska kliniken, 010-242 22 10.
För fackliga frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet på 036-306441 eller info.jonkoping@vardförbundet.se

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019, men då vi jobbar med ett löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb