Sjuksköterska, natt till Urologavdelningen

Urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill arbeta med oss på urolgavdelningen, Länssjukhuset Ryhov! Tidigare erfarenhet av urologisk vård är önskvärt men inget krav. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med möjlighet att arbeta deltid. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig


Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid!

Vi erbjuder dig ett arbete i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö där arbetsglädje är en viktig del i vardagen. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på vårdavdelningen arbetar du bland annat med läkemedelsadministrering, provtagning och inskrivning av patienter. Du tillsammans med en ytterligare en sjuksköterska på natten ansvarar för omvårdnaden och den pre- och postoperativa vården. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö där arbetsglädje är en viktig del i vardagen!

För att du ska trivas hos oss

Du arbetar bra med andra människor, tar egna initiativ, har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och är kreativ i ditt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Tomas Folkerud, 010–242 13 50 eller biträdande vårdenhetschef Ida Larsson, 010-242 63 09. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Victoria Krantz, 010-241 00 00.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt till Urologavdelningen Tillbaka till lediga jobb