Tandsköterska, Vetlanda Folktandvård

Vetlanda Folktandvård

Är du på jakt efter en spännande arbetsplats där varje dag fylls av nya upplevelser och möten med människor av olika åldrar? Vi arbetar i en nyrenoverad, modern klinik där du träffar patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. För oss är trivsel, öppen kommunikation, samarbete och flexibilitet i arbetet viktigt.

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till förändring för våra patienter och tillsammans med dina kollegor arbeta för att behålla vår klinik i framkant. Vi tror det är viktigt att du som medarbetare ständigt får utvecklas tillsammans med dina arbetskamrater. Det är då vi når det gemensamma målet – att hålla våra patienter friska i munnen hela livet.

Välkommen att söka till Vetlanda Folktandvård!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke.

Har du datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi det som positivt. Körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning. Kliniken har dessutom ett bra samarbete med närliggande folktandvårdskliniker, vilket ger oss trygghet som klinik och främjar kunskapsutbyte. Hos oss får du möjlighet att ta stort ansvar i ditt uppdrag och bygga upp en bred kompetens tack vare klinikens patientspektra. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 3 000 kronor per år och i samband med en eventuell flytt till vårt län erbjuder vi också ett flyttbidrag upp till 20 000 kronor.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska på kliniken arbetar du med alla på en allmäntandvårdsklinik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister, du assisterar men även delegerat arbete förekommer liksom arbete i steril och reception. Du har egna patienter och utför munhälsokontroller och fissurförseglingar. Viss extern verksamhet kan komma att ingå i tjänsten. 

För att du ska trivas hos oss

Du trivs att arbeta i team och genom din positiva attityd bidrar du till en god stämning kliniken.

Du värdesätter god service och i mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående. Du gör ditt yttersta för att skapa en så god upplevelse som möjligt för patienten. Hos oss möter du många olika patienter och du, liksom vi, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och kultur påverkat dig och andra. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och har förmåga att anpassa din kommunikation efter varje unik situation.

Våra dagar är händelserika och du trivs att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö. När situationer får ändrade förutsättningar ställer du snabbt om. Vidare planerar och organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Christer Edlund, 072-239 15 35 eller klinikkoordinator Susanna Andersson, 010-243 24 24. 

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, telefonnummer 073-248 16 13.

Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2019. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Vetlanda Folktandvård Tillbaka till lediga jobb