Kurator

Gislaveds vårdcentral

Är du sugen på nästa utmaning och chans att växa i din yrkesroll? Sök då tjänsten som kurator hos oss på Gislaveds vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad socionom eller motsvarande för att trivas i rollen. Vi ser gärna att du har KBT-kompetens steg 1 eller intresse för utbildning i KBT steg 1. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och utvecklande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Du kommer att ingå i vårdcentralens psykosociala team. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten. Bra Liv erbjuder handledning, nätverksträffar och kompetensutveckling.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med egen mottagningsverksamhet och behandla patienter med psykosocial problematik. Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt riktlinjer för Regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med övriga i det psykosociala teamet. Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet, vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kommer att förändras i takt med att primärvårdens uppdrag förändras och utvecklas.  

För att du ska trivas hos oss
Är det viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Att du som person är empatisk, trygg, lyhörd och har ett gott bemötande. Att du är positiv och flexibel, har lätt för att anpassa dig till olika situationer som snabbt kan uppstå på en liten arbetsplats. Att du ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du är bra på att jobba självständigt i din profession men också har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Elisabeth Hullfors tel. 010-244 20 94 alternativt enhetschef Alexandra Åberg 076-142 64 62. Facklig representant för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010-2424464. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2019.
Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.  

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb