Vårdadministratör

Akutklinikernas vårdadministration, Höglandssjukhuset i Eksjö

Det bästa med att arbeta som vårdadministratör inom akutklinikerna är, enligt medarbetarna, den varierande dokumentationen åt flera kliniker, möjligheten att styra sina arbetstider och att lönen är bra.

Vi söker

Vi söker en ny medarbetare till vårdadministrationen inom akutklinikerna i Region Jönköpings län. Det är möjligt att arbeta från Eksjö och Jönköping. Du har en vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Kodningsutbildning och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och den ena dagen är inte den andra lik, då vår verksamhet inte är planerad i förväg. Vi arbetar årets alla dagar, såväl dag, kväll och natt. Vi är ett viktigt administrativt stöd för verksamheten, i synnerhet under kvällar, nätter och helger. Vi erbjuder individuell schemaplanering med en veckoarbetstidsförkortning och ett lönetillägg. Du erbjuds en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi är en verksamhet i ständig utveckling där vår huvuduppgift är att hantera akut vårdadministration på de tre sjukhusen. Vi utgår från våra tre sektioner, men ansvarar tillsammans för de uppgifter vi har inom hela Region Jönköpings län. En gång i månaden har vi gemensamma arbetsplatsträffar. Det är ett forum för både aktuella frågor och fortbildning.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och serviceinriktad. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du kan planera och prioritera ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter, men även för enhetens helhet – vi uppskattar egna tankar och idéer kring verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Varje dag på akutmottagningar innebär nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa, allt i ett högt tempo. Vårdadministration är en viktig del i det arbetet. Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet, god tillgänglighet och ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av administrativ enhetschef Marie Vidlund, 010-242 26 43 eller sektionsledare Petra Sundin , 010-244 74 31. Facklig företrädare Miomirka Navarro, 010-242 26 57.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb