Undersköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, dagkirurgen

Är du undersköterska och vill arbeta på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker?

Vi söker

Vi söker nu dig som är undersköterska och har ett stort intresse av operationssjukvård. Har du KY-utbildning och/eller erfarenhet från operationsverksamhet värdesätter vi detta högt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Du kommer att arbeta i vårt team på dagkirurgen där vi sätter våra mål högt och vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Utmanande? Javisst! Vi jobbar långsiktigt och målmedvetet vilket borgar för en god arbetsmiljö och därmed hög trivsel. Trivs vi och har bra kompetens, då har vi förutsättningar för att erbjuda våra patienter utomordentligt god sjukvård.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska är du en del av ett operationsteam och kommer iordningställa och assistera operationssjuksköterskan och anestesisjuksköterskan, före-, under- och efter operation. Du assisterar även vid olika former av blockader och bedövningar. Hantering av medicinskteknisk utrustning, förrådshantering och sterilt gods är sådant som också innefattas i dina arbetsuppgifter. Du kommer även att arbeta på vår uppvakningsavdelning och ta hand om patienterna före och efter operation. Både vuxna och barn opereras och omhändertas hos oss.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är strukturerad, trygg och stabil i ditt arbetssätt med ett positivt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, positiv attityd och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Det är viktigt för oss att du har hög arbetsmoral, kan ta egna initiativ och har förmåga att se helheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande att du har några års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom den somatiska vården samt har god datavana

Så här gör du om du är intresserad

Upplysning lämnas av vårdenhetschef

Christel Bjärterot Lundqvist: 010-242 19 23. Facklig företrädare för kommunal är Gunvi Lindgren: 010-242 19 30.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 18 augusti.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb