Undersköterska timanställning

Medicinkliniken, medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Tiden går fort när man har roligt. Hösten är på ingång och sommaren är (tyvärr) snart  ett minne blott. Vi förstår om du inte tagit tag i att söka extrajobb till hösten än. Men det är lugnt, för nu behöver du inte fundera mer. Vi på Medicin C på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker nämligen nya timvikarier till hösten! Välkommen in med in din ansökan redan idag så kan du i lugnt och ro njuta av det sista av sommaren. 

Vi söker

Vi söker dig som motiverad, engagerad och driven! För att kunna arbeta som timvikarie hos oss krävs det att du är utbildad undersköterska eller har läst minst tre terminer på sjuksköterskeutbildningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbeta på en vårdsavdelning tidigare.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du har möjlighet att själv avgöra hur mycket du kan arbeta – det perfekt extraarbetet! Du får möjlighet att arbeta på en avdelning där du kan lära dig mycket mer om och av lungmedicin och endokrinologi. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö och där allas idéer respekteras och välkomnas. Vi tycker också att det är viktigt att ha det roligt tillsammans på jobbet! För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna  mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som undersköterska arbetar du med med omvårdnad, provtagning, dokumentation och mobilisering. Vi är beroende av varandra och arbetar därför i team där du och som undersköterska är du delaktig i vården och medverkar i rondarbetet. Våra patienter har lungmedicinska diagnoser som bland annat lungcancer, KOL och endokrinologiska sjukdomstillstånd. 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är flexibel, kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din arbetsroll och har ett intresse för utveckling och lärande. Hos oss är det viktigt att ständigt förbättras och vi värderar därför kreativitet, nya idéer och utvecklingsförslag högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare är för Kommunal Linda Nero, 010 - 242 20 90.

Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska timanställning Tillbaka till lediga jobb