Sjuksköterska

Öron-, näs- och halskliniken Region Jönköpings län

Nu söker vi på Öron-, näs-, och halskliniken en ny kollega till vårt härliga arbetslag. Är du redo för att göra något nytt till hösten? Välkommen in med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för öron-, näs- och halssjukvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig med goda kunskaper i Cosmic och ser gärna att du har tidigare erfarenhet från mottagningsarbete och öronsjukvård. 

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp med god gemenskap som värdesätter varandras kunskaper. Vi verkar för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Eftersom vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra mottaningar vilket ger dig möjligheten att påverka vilken basplacering som passar dig bäst.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på våra mottagningar får du arbeta med telefonrådgivning, kallning av patienter, remisshantering samt assistera läkare på mottagning. I vårt uppdrag ingår också att självständigt arbeta på öronklinikens akutmottagning kvällar och helger. Hos oss får du ett omväxlande arbete med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos är du bra på att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierande arbetsuppgifter samt har god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.  Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt.  Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Då verksamheten är regionövergripande förekommer resor och därför är körkort ett krav. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Karolina Adam, 010-242 51 32. Facklig representant för Vårdförbundet är Eva Berntzen 010-242 17 15.

Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb