Sjuksköterska

Gislaved/Anderstorp vårdcentral

Sjuksköterska Gislaved/Anderstorp och Hälsan 1 i Jönköping

Basplacering Gislaved i kombination med placering Hälsan 1 i Jönköping

Vill du testa något nytt? Vill du bredda dina erfarenheter av primärvård och arbeta parallellt på två av våra vårdcentraler? Vi söker nu en engagerad och flexibel sjuksköterska som vill prova något nytt tillsammans med oss!

Vi söker
Dig som vill arbeta i en stimulerande tjänst med stationering på två av våra vårdcentraler! Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård och telefonrådgivning i Tele-Q är meriterande.
Du trivs med att arbeta självständigt och med olika andra yrkesprofessioner. Du gillar att arbeta flexibelt, är serviceinriktad, lockas av relationer och stimuleras av variation i din vardag.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid. Din grundanställning och din chef har du på vårdcentralen i Gislaved.

Tre dagar i veckan är du placerad på vårdcentralen Hälsan 1 i Jönköping, där du förmiddagstid följer Gislaveds patienter och eftermiddagstid deltar i Hälsan 1:s mottagning.

Två dagar i veckan är du placerad i Gislaved, där du möter Gislaveds patienter. Detta möjliggör ditt möte med Gislaveds patienter var du än är placerad för dagen. För uppdraget med denna kombinerade tjänst i Gislaved utgår extra ersättning utöver grundlönen som sjuksköterska. Du reser till och från Gislaved på arbetstid.    

Du möter:

- ett varierat och spännande arbete med möjlighet att arbeta förebyggande för en god hälsa i tät kontakt med våra invånare
- möjlighet till ansvar baserat på kompetens och intresseområde
- intern och extern introduktion och kompetensutveckling
- möjligheter att bredda dina perspektiv inom primärvård
- många nya spännande kollegor!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du får ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom; mottagningsarbete på läkarmottagningen, telefonrådgivning i Tele Q, planerad och akut sköterskemottagning med t.ex. injektionsgivning, omläggning, preventivt arbete, vaccinationer mm. samt äldremottagning och vårdsamordning.

Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring. Därför kommer din kompetens och ditt engagemang bli en värdefull resurs för oss och för våra patienter.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang, din omtanke, kvalitetsmedvetenhet och professionella förhållningssätt, är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av dialog och trivsel!

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kontakta verksamhetschef för Gislaveds vårdcentral Elisabeth Hullfors tfn 010 – 244 20 94 alt elisabeth.hullfors@rjl.se, verksamhetschef för vårdcentralen Hälsan 1 Ann Vikström tfn 010-242 54 1 alt ann.vikstrom@rjl.se. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz 072-545 85 38.

Sista ansökningsdag är den 21/8. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb