Vårdadministratör

Skillingaryds vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som är strukturerad, serviceinriktad och utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Du har en god kunskap i det svenska språket och förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Det är en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas.

Du får möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten och du kommer att ha ett nära samarbete även med andra yrkeskategorier på vårdcentralen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering, receptionsarbete och övriga vårdadministrativa uppgifter.

Vårdadministratörerna har en viktig funktion inom många områden och vi är måna om att ta tillvara din kompetens.

För att du ska trivas hos oss

Vi arbetar målinriktat och tycker om att nå resultat tillsammans med andra yrkeskategorier samt värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet och serviceinriktad attityd.

 

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Kerstin Hammar, tfn 010-244 05 01. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 15 85. Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb