Distriktsläkare

Habo vårdcentral

Vi söker
Vi letar efter en engagerad Allmänläkare och välkomnar även ett intresse för sidouppdrag inom allmänmedicinsk forskning eller pedagogisk handledning av kollegor som introduceras i primärvård vid Bra Liv Nässjö Utbildningscentrum.


Vi erbjuder dig
Bra Liv Habo är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten.

Vi verkar mot en hög läkarkontinuitet och ett rimligt antal listade per specialistläkare.


För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.

Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.

Vi erbjuder:

  • Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
  • Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag. Kvälls-, helg- och nattarbete förekommer på Närakuten.
  • Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
  • Kollektivavtal
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Våra medarbetare är vår främsta tillgång för att åstadkomma en bättre hälsa för befolkningen. Genom gott medarbetarskap och samarbete mellan professioner kan vi erbjuda en högt kvalitativ och patientsäker vård baserad på kompetens, helhetssyn, patientfokus och tillgänglighet där våra patienter får förmånen att möta rätt vårdinsats vid rätt tillfälle.


Omfattning
Heltid eller annan tjänstgöringsgrad enligt önskemål. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till sidouppdrag av pedagogisk handledning eller forskning inom allmänmedicin.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan. I din roll ska du erbjuda patienterna ett tidigt och adekvat omhändertagande. Vi erbjuder en egen patientlista, med varierande allmänmedicinska element i det dagliga arbetet. Förutom arbete på distriktsläkarmottagningen kommer du, tillsammans med oss, att vara med och utveckla arbetsplatsen till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter. Flexibilitet är ett av våra honnörsord och det finns utrymme för individuella lösningar avseende arbetets innehåll inom ramen för allmänmedicin samt arbetstider.


Din kompetens
Du är specialist i allmänmedicin med klinisk erfarenhet av primärvård. Intresse och känsla för multidisciplinärt teamarbete i mindre arbetslag är meriterande. Du är engagerad och vill vara med och driva utvecklingen mot framtidens primärvård. Erfarenhet av äldreboende/BVC är önskvärt. Intresse för handledning, företagshälsovård och/eller livsstilsinriktade preventionsarbete är av värde. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.


Frågor och ansökan
Ytterligare upplysningar lämnas av verksamhetschef Josette Troon, tel 010-242 48 11 eller mobil 076-724 22 33. Representant för Läkarförbundet är Malin Andersson, tel 010-242 48 37. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2019-08-25.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb