Tekniskchef

Smålands Musik och Teater

Vi söker

Smålands Musik & Teater söker en teknisk chef med ansvar för de scentekniska- och tillverkningstekniska avdelningarna på Kulturhuset Spira. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Det här får du arbeta med

Vi söker en teknisk chef som är ansvarig för den scentekniska avdelningen samt tillverkning så som verkstad, mask, attribut, kostym och rekvisita. Du medverkar i arbetet med att utveckla och främja den tekniska avdelningen inom ansvarsområdena produktion, personal, ekonomi och teknisk utrustning. Funktionen ingår i ledningsgruppen.

Detta värderar vi högt

Du har relevant Scenteknisk utbildning på högskolenivå eller erfarenhet som kan anses motsvarande. Du har god erfarenhet av planering och arbetsledning inom en stor scenkonstorganisation med teknisk produktion och gärna någon form av utbildning inom ledarskap och ekonomi.

Du är bekväm med att upprätta investeringsplaner, upphandlingsunderlag och underhåll av scenteknisk utrustning. Vi ser gärna att du har arbetsmiljöutbildning inom scenkonstsområdet, branschanpassade risk- och säkerhetskurser och/eller behörighetsutbildning, goda kunskaper inom IT och Officepaketet. Du har tidigare erfarenhet och känner dig trygg med Teaterförbundets kollektivavtal.

Då tjänsten är bred och mångfacetterad är det viktigt att du är flexibel och har intresse av förbättringsarbete. Vidare tar du ansvar för dina och avdelningens uppgifter där du utvecklar och driver våra processer. Vi värdesätter att du som person uppskattar och förstår scenkonst, har strategisk förmåga, kan agera både långsiktigt och kortsiktigt, har stor vilja att samarbete och är kommunikativ. Vi ser det som en självklarhet att du bor eller avser att bo i regionen.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 1 september 2019. Välkommen med din ansökan.

Frågor besvaras av verksamhetschef Per-Ola Nilsson 070-6839905.
Fackliga företrädare är för Teaterförbundet Mikael Söderstjierna 0730605407, för Symf Johan Tiger johan.tiger@rjl.se, för Vision Ann-Sofie Joelsson och ann-sofie.joelsson@rjl.se för Ledarna Jörgen Asklid 0703-33 86 77

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tekniskchef Tillbaka till lediga jobb