IT utvecklare

Röntgen, Region Jönköpings Län

Vill du vara i händelsernas centrum i en betydelsefull och spännande roll? Vi söker dig som vill ingå i vårt team av engagerade IT-utvecklare och som vill arbeta som applikationsspecialist med förvaltning av produktionssystem för röntgen.

Vi söker

Vi söker dig som har teknisk utbildning inom IT, gärna med inriktning systemvetare eller motsvarande. Erfarenhet av systemförvaltning är meriterande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Då resor i tjänsten kan förekomma krävs B-körkort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidare anställning och ett stimulerande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas inom olika IT-grenar och du välkomnas till en sammanhållen och integrerad verksamhet.
Kombinationen av att ständigt arbeta med förbättringar, ha viljan och förmågan att tänka innovativt och att också våga prova ny teknik har gjort att vi är en verksamhet i framkant inom flera områden.
Arbetstid är dagtid/heltid och vi tillämpar flextid.

Placeringsorten är Jönköping.
Läs gärna mer om vad vi erbjuder: Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Som IT-utvecklare medverkar du aktivt till att vi har optimala system, integrationer och IT-tillbehör som ständigt utvecklas för att säkerställa en effektiv och kvalitetssäker verksamhet. Vi tänker oss en kombinerad tjänst av applikationsspecialist och systemförvaltning för Röntgens produktionssystem med ingående integrationer. Systemet hanterar ca 300 000 undersökningar per år. Till din hjälp har du systemadministratörer och superanvändare samt verksamhetsnära teknisk kompetens. Vi arbetar mycket i projektform där både förstudier, införande och utredningar förekommer.
Det kommer finnas möjlighet att få prova och utvecklas inom ex projektledning, arkitekturanalys, kravanalys mm. Du arbetar nära personalen, kollegor inom Regionen samt systemleverantörer.
Du kommer att arbeta på röntgen som är en del av diagnostikens verksamheter.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ska du tycka om att ingå i ett team där vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö och arbetar mot verksamhetens mål samtidigt som du är van att arbeta självständigt med att strukturera och driva dina arbetsuppgifter.
Som systemförvaltare och applikationsspecialist måste man bolla med ett antal roller och kompetenser vilket sätter krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och förmåga att kunna lyssna.
Du är pedagogisk och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi söker dig som är kundorienterad med stark vilja och förmåga att lösa de problem och frågor som dyker upp och är van att arbeta med komplexa frågor inom IT. Du är ansvarstagande och van att dokumentera ditt arbete.
Du arbetar utifrån ett strategiskt förhållningssätt och har ett brett perspektiv. Verksamheten arbetar mycket med förbättringar varför vi söker dig som stimuleras av utvecklings- och förbättringsarbete. Vid förändringar ser du möjligheter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta IT planeringschef Ninna Ström, tfn 070-211 32 04. Facklig företrädare är Ingenjörsförbundet.
Sista ansökningsdag är 30 augusti 2019.

Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kan komma att ske löpande.

Sök jobbet som IT utvecklare Tillbaka till lediga jobb