Undersköterska

Uppvakningsavdelningen, Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker nu dig som har slutfört undersköterskeutbildning, omvårdnadsprogram eller utbildning som arbetsgivaren bedömer motsvarande. Önskvärt är att du har YH-utbildning inom intensivvård eller akutsjukvård. Vi ser det också som värdefullt om du har erfarenhet av arbete inom intensivvård och/eller postoperativ vård.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på uppvakningsavdelningen, provanställning kan komma att tillämpas. Du arbetar på heltid på rotation, dag såväl som natt. Tillträde blir enligt överenskommelse.

Du blir en viktig teammedlem hos oss, där du är med och gör skillnad! På uppvakningsavdelningen är vårt uppdrag att tillgodose sjukhusets behov av kvalificerad omvårdnad av patienter före- och efter planerad eller akut operation.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på uppvakningsavdelningen medverkar du i omvårdnad av patienter. Du arbetar med patientövervakning, dokumentation, observationer, assisterar narkosläkarna samt gör bedömningar och rapporterar förändringar i patientens tillstånd. Det ingår även i tjänsten att arbeta med teknisk utrustning.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tror du att du är trygg och stabil som person och har förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har viljan att hjälpa andra för att hitta den bästa lösningen för patienten och för verksamheten som helhet. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Är du intresserad är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Agneta Dahlgren, 010-2421378, Siv Andersson 010-2422957 eller Eric Samuelsson 010-2421393. Fackliga företrädare för Kommunal är Margaretha Lindberg och Elena Jans, 010-2422950.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Välkommen med din ansökan!Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb