Förhandlare

HR-avdelningen, Regionledningskontoret

Vi söker

Vi söker dig med akademisk utbildning inom HR eller annan likvärdig utbildning. Du har minst fem års erfarenhet inom HR-arbete med inslag av förhandlingar. Du har tidigare arbetat inom offentlig sektor och har god kunskap inom kollektivavtal som exempelvis HÖK och AB. Rollen som förhandlare utgör en kunskapsresurs vilket kräver god kunskap inom arbetsrätt och förvaltningsrätt. Att du har förmåga att snabbt sätta dig in i olika personalsystem är önskvärt.

Du ingår i den centrala HR-avdelningen på Regionledningskontoret som svarar för övergripande ledning, stöd och uppföljning inom HR-området och arbetar nära HR-direktör och chefsförhandlare.

Vi erbjuder dig

Som förhandlare i Regionen har du en betydelsefull roll och ett omväxlande arbete i nära samarbete med våra verksamheter. Våra verksamheters olika natur skapar en spännande arena för HR-arbetet. Tjänsten är en visstidsanställning på två år med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

• Vara rådgivare och sakkunnig i arbetsrättsliga frågor till HR-direktör och HR-chefer
• Att självständigt företräda arbetsgivaren samt arbeta nära HR-chefer i förhandlingar och överläggningar
• Ta ansvar för och hantera medföljande administration

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg och stabil med ett ödmjukt bemötande och agerande. För att lyckas i rollen som förhandlare är du duktig på att knyta kontakter och underhålla goda relationer. Din förmåga att vara lugn och uppmärksam i ditt bemötande är god vilket gör att du har lätt för att skapa förtroende. Vi tror att rätt person arbetar bra med andra människor och relaterar till dem med lyhördhet och en professionell anda. Arbetet har självständig karaktär vilket innebär att du själv strukturerar ditt arbete och driver processer vidare. Du är lösningsfokuserad och ser till flera perspektiv liksom den långsiktiga betydelsen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-direktör Joakim Silva, tfn 010-242 41 51. Sista ansökningsdag är den 18 augusti och intervjuer är planerade att genomföras den 28 samt 30 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Förhandlare Tillbaka till lediga jobb