Tandsköterska, Rosenlund Folktandvård

Rosenlund Folktandvård Jönköping

Öppen kommunikation, kunskapsutbyte och engagerade medarbetare. Det är några saker som är beskriver Rosenlund Folktandvård. Vi är en av Jönköpings största folktandvårdskliniker och du hittar oss högt upp i Rosenlunds vårdcentrum med en härlig utsikt över Vättern.  Vi behöver nu förstärkning av en tandsköterska. Välkommen att söka till oss! 

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska ser vi det som positivt men det är inget krav för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat. 

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag på 3000 kronor/år och upp till 20,000 kronor i flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Du utför alla arbetsuppgifter inom en tandsköterskas kompetensområde. Du kommer att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men får också ha egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, profylax, fissurförseglingar, steril- och receptionsarbete. För dig med erfarenhet förekommer också handledning av studenter och nya medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Du värdesätter gott samarbete och genom din positiva attityd skapar du goda relationer. I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående. Du anpassar ditt bemötande till varje unik situation och gör ditt yttersta för att uppfylla patientens behov.

Våra dagar är händelserika och du trivs att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö. När situationer får ändrade förutsättningar ställer du snabbt om. Du tar ansvar för ditt arbete och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Du kommer gärna med egna idéer för att utveckla såväl kliniken som dig själv.

Detta värderar vi högt

Vill du läsa mer om våra visioner, mål och värderingar? Besök gärna Jobba hos Folktandvården. 

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta klinikchef Britt-Marie Tidehag på telefonnummer 010-242 53 88.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult 073-248 16 13. 

Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Rosenlund Folktandvård Tillbaka till lediga jobb