Vårdenhetschef

Uppvakningsenheten och Intensivvådskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi på Uppvakningsenheten söker nu en ny vårdenhetschef som vill hjälpa oss med fortsatt utveckling! Uppvakningsenheten är en del av intensivvårdsenheten på Länssjukhuset Ryhov. Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn och ser gärna att du har tidigare utbildning samt erfarenhet av akutsjukvård, operation, narkos eller intensivvård. Tidigare ledarskapserfarenhet värderas högt.

Vi erbjuder dig

Operations- och intensivvårdskliniken har ambitionen att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Som vårdenhetschef ingår du i Klinikens ledningsgrupp och är med och leder klinikens utveckling framåt! 

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett chefsförordnande. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef ansvarar du för ledning, planering, utveckling och uppföljning av verksamheten med inriktning på Uppvakningsenheten, UVA. Personalansvaret delar du med vårdenhetschefer på Intensivvårdskliniken. Tillsammans ansvarar ni för att planera arbetsplatsträffar samt gemensamma utbildningsdagar. Du kommer arbeta för ett väl fungerande samarbete mellan operation- och intensivvårdsklinikerna i Regionen samt med opererande kliniker.

I din roll som vårdenhetschef verkar du för en god arbetsmiljö där du tillsammans med medarbetarna skapar en trygg och stabil arbetsplats. Du har ett medarbetaransvar för cirka 40 medarbetare och kommer arbeta med strategisk planering av framtida kompetensförsörjning, långsiktig personalplanering samt verka för att varje medarbetare känner delaktighet och tar ansvar för verksamhetsutveckling och enhetens mål.  

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du tidigare har haft personalansvar och är trygg i din yrkesroll som ledare. Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare, har ett stort förtroende för andra individers kraft och är övertygad om att personalen själv har kunskap och förmåga att lösa uppgifter. Du arbetar mål- och resultatinriktat och ser till helheten och den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete. Du är van vid att arbeta med komplexa frågor, analysera och lösa problem. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Då resor kan ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Detta värderar vi högt

Operations- och intensivvårdskliniken har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Martin Holmer 010-242 29 75 eller biträdande verksamhetschef Sofia Johansson 010-242 13 63. Fackliga representanter är Vårdförbundet Operation Malin Nyman  010-2422980, Vårdförbundet Intensivvården Pernilla Ehn 010-2422950, Kommunal Elena Jans 010-24 229 50, Läkarförbundet Anton Day 010-242 29 73 och Vision Ing-Marie Svensson 010-242 29 52.

Sista ansökningsdag är den 2 september 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb