Vårdadministratör till Urologkliniken

Urologkliniken, Region Jönköpings län

Vi söker nya engagerade medarbetare till vårt team. Om du drivs av utmaningar och utveckling, har gott tålamod och god förmåga att använda dina tidigare erfarenheter i arbetet ska du söka till oss. Vill du bli en av oss? Välkommen till Urologkliniken, Region Jönköpings län!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Du har goda kunskaper i svenska språket och värdesätter kvalitet i relation till kvantitet. Kodningsutbildning är ett krav. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid på Urologkliniken i länet med tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar på det sjukhus som geografiskt finns närmast ditt hem. 

Vi erbjuder dig

Kliniken står just nu inför ett spännande förändringsarbete avseende administrativa processer vilket kommer ge alla yrkeskategorier inom kliniken förändrade förutsättningar i administrationsflödet. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med omväxlande vårdadministrativa arbetsuppgifter, journalskrivning, och övriga administrativa uppgifter inom enheten. Arbetsuppgifterna varierar lite utifrån vilket sjukhus som är din basplacering. Du kommer delta i process- och förbättringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du tillmötesgående med intresse och vilja att arbeta för att ge teamet och patienten det bästa varje dag. Du är noggrann, tar ansvar för dina uppgifter och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har en positiv attityd till arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Ann-Sofie Kraft, 010-242 64 78. Under semesterperioden kontaktas vårdenhetschef Ulrika Wakt, 010-242 64 77. Facklig företrädare för Vision är Yvonne Gunnarsson Lindgren, 010-242 25 35.

Sista ansökningsdag är den 25 augusti 2019. Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör till Urologkliniken Tillbaka till lediga jobb