Sjuksköterska Intensivvårds- och Uppvakningsavdelningen

Intensivvårds- och Uppvakningsavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på intensivvårds- och uppvakningsavdelningen!

Vi söker

Vi söker två nya medarbetare och de olika tjänsterna som erbjuds är en tillsvidaretjänst samt ett vikariat på heltid. Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård alternativt allmänsjuksköterska med erfarenhet från liknande verksamheter. Tillträde sker efter överenskommelse.

Det är en spännande tjänst där du arbetar kombinerat på intensivvårds- och uppvakningsavdelningen.

Vi erbjuder dig

Att arbeta på Intensivvårds- och Uppvakningsavdelningen innebär en spännande kombination av omvårdnad och teknologi. Du befinner dig i händelsernas centrum som en viktig kugge i ett team där olika professioner jobbar tillsammans för patientens bästa. Du har kompetens för att snabbt kunna ingripa i akuta situationer, men också för att kunna förebygga att kritiska tillstånd uppstår. Kompetensutveckling får du på våra kompetensutvecklingsdagar, K-dagar ca var 6:e vecka och på avdelningens klinikinterna utbildningstillfällen. Vi bedriver också utvecklingsarbeten inom nästan alla våra områden inom intensivvården.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på vår klinik är du den som formellt och praktiskt ansvarar för den mest kvalificerade omvårdnaden och övervakningen inom akutsjukvården. Vården pågår med samma intensitet dygnets alla timmar. Du arbetar självständigt inom ramen för ordinationer och delegeringar med uppgifter av stor variation. Vi strävar efter en personcentrerad vård där en viktig del i din yrkesutövning är att möta patienten och närstående med information och trygghet.

Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset så som vid hjärtstillestånd, vid trauma och med mobila intensivvårdsgruppens uppdrag. På Uppvakningsavdelningen ligger fokus på att säkerställa att det postoperativa omhändertagandet leder till ett för patienten tryggt uppvaknande efter operativt ingrepp och erbjuda interventioner som syftar till att på bästa möjliga sätt minimera patientens upplevelse av obehag samt säkerställa återkomst/upprätthållande av stabila vitala parametrar.
Dessutom deltar du både på Intensivvårdsavdelningen och Uppvakningsavdelningen i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet. Region Jönköping för digitala journaler genom dokumentationssystemet Metavision.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du har god förmåga att arbeta självständigt och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att göra bedömningar och prioriteringar i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Är du intresserad är du välkommen att kontakta Vårdenhetschef Agneta Dahlgren 010-242 13 78 och Vårdenhetschef Eric Samuelsson 010-242 13 93.
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Pernilla Ehn och Mimi Zander 010-242 29 50.

Sista ansökningsdag är den 18 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Intensivvårds- och Uppvakningsavdelningen Tillbaka till lediga jobb