Tandsköterska, Norrahammar Folktandvård

Norrahammar Folktandvård

Hos oss på Norrahammar Folktandvård går hjälpsamhet och trivsel hand i hand. Att se en kollega lyckas med det den föresatt sig gynnar hela kliniken. Vi är stolta över att vara den klinik som patienter vänder sig till när de behöver hjälp och vi har mycket god patienttillgång. Nu behöver vi förstärkning av en tandsköterska. Välkommen att söka till oss!

 

Vi söker

Vi söker dig som har en tandsköterskeutbildning. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke ser vi det som positivt, men det är inget krav för tjänsten.  

Du har god datorvana och gärna erfarenhet av journalsystemet T4. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska språket. Körkort B är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag på 3000 kronor/år och upp till 20,000 kronor i flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska hos oss får du ett omväxlande arbete. Du bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du kommer både få assistera och ha egna patienter. I tjänsten förkommer även arbete i steril- och reception. 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i rollen som tandsköterska. I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående. Du lyssnar in patientens behov och anstränger dig för att tillgodose förväntningar.

På kliniken bidrar du med god energi och genom väl fungerande relationer ser du till att skapa bra samarbeten.

Du har struktur på ditt arbetssätt och planerar och prioriterar efter patientens och verksamhetens bästa. Hos oss är den ena dagen aldrig den andra lik varför du behöver trivas i en omväxlande arbetsmiljö. Du möter förändringar på ett flexibelt sätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och handlar i enighet med fattade beslut för att nå verksamhetens mål.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Agneta Vinge, telefonnummer 010-242 39 60.

Facklig kontaktperson är Anita Hult, telefonnummer 010-243 24 03.

Sista ansökningsdag är den 18 augusti 2019. Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Norrahammar Folktandvård Tillbaka till lediga jobb