Tandsköterska, Råslätt Folktandvård Jönköping

Råslätt Folktandvård Jönköping

Är du på jakt efter en spännande arbetsplats där varje dag fylls av nya upplevelser och möten med människor av olika åldrar, tandvårdserfarenhet och från olika delar av världen? Nu söker vi på Råslätt Folktandvård förstärkning i vårt team med ytterligare en tandsköterska.

 

För oss är trivsel, öppen kommunikation, samarbete och flexibilitet i arbetet viktigt. På vår klinik har vi en positiv kultur och stark sammanhållning.

 

Kliniken ligger centralt på området och ca 10 minuter med buss eller bil från Jönköpings centrum. Vill du arbeta på en klinik där du får möjlighet att utveckla dig i din yrkesroll och tillsammans med dina kollegor utveckla kliniken, är du varmt välkommen att söka till oss.

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska eller av annat vårdyrke är det meriterande, men det är inget krav. Vi ser gärna att du har lustgaskompetens, datorvana samt erfarenhet av journalsystemet T4.

Har du körkort ser vi det som positivt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du en spännande arbetsdag med varierande behandlingar och möten med människor i olika åldrar och med olika tandvårdserfarenhet. Som ny medarbetare hos oss får du alltid bra stöd och handledning från erfarna kollegor.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare. Vi erbjuder även ett flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska på kliniken arbetar du med alla på en allmäntandvårdsklinik förekommande arbetsuppgifter. Du bemöter barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du assisterar tandläkare men även delegerat arbete förekommer liksom arbete i steril och reception. Du har egna patienter såsom munhälsokontroller och fissurförseglingar.

Telefonrådgivning och extern verksamhet kan förekomma i tjänsten. För dig med erfarenhet av yrket kan också handledning av studenter och nya medarbetare förekomma.

För att du ska trivas hos oss

Du värdesätter gott samarbete och trivs att arbeta i team. Genom din positiva attityd bidrar du till en god arbetsmiljö. Våra medarbetare är aktivt engagerade i utvecklingen av kliniken och vi ser gärna att du kommer med nya initiativ och vill vara med och driva klinikens arbete framåt.

Du är trygg i din yrkesroll och du bemöter patienter uppmärksamt och tillmötesgående. Hos oss möter du många olika patienter och du, liksom vi, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och kultur påverkat dig och andra. Du har god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket. När dagen får ändrade förutsättningar ställer du lätt om och är flexibel i ditt arbete. Även under mer pressade situationer är du lugn och stabil.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköpings län? Då tycker vi att du ska läsa om våra värderingar, visioner och mål på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Anna Magnusson 010-242 97 20 eller klinikkoordinator Suzana Azizi 010-242 97 11.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, telefonnummer 010-243 24 03.

Sista ansökningsdag är 25 augusti 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Tandsköterska, Råslätt Folktandvård Jönköping Tillbaka till lediga jobb