Fotvårdsterapeut

Medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov

Är du utbildad undersköterska och fotterapeut med erfarenhet av sårvård? Då har vi arbetet för dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och ta dig an en ny spännande utmaning.

Vi söker

Vi söker dig som är fotterapeut som vill jobba på diabetes- och endokrinmottagningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 75%. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är en kombinationstjänst som fotterapeut och undersköterska, vilket kräver dubbel yrkesbehörighet. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av sårvård.

Vi erbjuder dig

Som undersköterska på mottagningen består arbetsuppgifterna bland annat av egen mottagning med bedömningar och remisshantering, samt städning av kök och förråd. Du får arbeta i diabetesteamet på diabetes- och endokrinmottagningen och även ingå i vårt fotteam. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

För att du ska trivas hos oss

Arbetet som fotvårdsterapeut kräver att du är självständig och tar egna initiativ. Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av sårvård och vi ser gärna att du har minst ett till två års erfarenhet inom yrket. Har du läst kurser inom sårvård och diabetes ser vi det som positivt. Det är också viktigt att du känner dig bekväm med att handleda elever, tala inför grupp och är bra på att uttrycka dig i skrift, då vi dokumenterar själva i Cosmic.

Detta värderar vi högt

Vi uppskattar att du gillar att skapa långvariga relationer, då vi har varaktiga patientkontakter som sträcker sig över lång tid. Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. För dig är ett gott bemötande viktigt och du är serviceinriktad ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och du är bra på att skapa engagemang och inge förtroende. Du är intresserad av utveckling, kommunikation och avancerad medicinsk fotvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare Linda Nero, 010-242- 20 90. Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fotvårdsterapeut Tillbaka till lediga jobb