Vårdenhetschef

Hälsan 2

Vi söker

Är du sjuksköterska eller distriktssköterska? Har du erfarenhet av ledningsarbete och/eller intresse för arbetsmiljöfrågor och patientsäkerhet? Då hoppas vi att du vill söka tjänsten som vårdenhetschef hos oss!
  

Vi erbjuder dig

- Ett omväxlande och spännande uppdrag där du har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare

- Att bli en del av vår ledningsgrupp där verksamhetschef och enhetschefer samordnar verksamheten

- Tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef

- Stöd från Bra Livs ledningsstab inom kommunikation, ekonomi, utveckling och HR.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I uppdraget som vårdenhetschef har du personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för sköterskegruppen, som innebär att du planerar, leder, organiserar och samordnar det dagliga arbetet i personalgruppen. Du arbetar nära verksamhetschef och enhetschef för rehab i ledning och utveckling av vårdcentralen och primärvården, med patientens bästa för ögonen.

I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor som rör både verksamhet, personal och kompetensförsörjning, och för att lyckas med detta arbetar du en del av din tjänst kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten. Som vårdenhetschef arbetar du ca 40% som sjuksköterska och resterande del som chef.
 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas som vårdenhetschef behöver du vara relationsskapande, tydlig i din kommunikation och strukturerad. Du sätter upp mål tillsammans med dina medarbetare som ni följer upp och prioriterar utifrån i syfte att skapa bästa möjliga resultat för våra patienter och arbetsmiljö för gruppen.

Du behöver också ha en hög personlig mognad och god självkännedom.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Marie Sigfridsson, tfn 010-242 58 12. Fackliga företrädare för Läkarförbundet är Christina Zetterlund, tfn 010-242 58 42, Kommunal Carina Sjögren, tfn 010-242 15 78, Vision Anneli Theorell, tfn 010-242 58 18 och Vårdförbundet Kristina Bergholtz, tfn 072 545 85 38.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti, vi kommer gå igenom ansökningarna v. 33. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb