Fysioterapeut

Eksjö

Vi vill bli fler i vårt gäng!


Vi erbjuder dig
På Eksjö vårdcentral finns vi – Jesper, Sara, Anna Karin, Kristin, Amanda och Linda - och vi vill bli fler! Hos oss ingår de sedvanliga arbetsuppgifterna som finns på en fysioterapeutmottagning inom primärvården, men vi har också ett nystartat samarbete internt inom vårdcentralen för att öka vår tillgänglighet och använda rätt kompetens på rätt plats genom att fysioterapeuterna bemannar vår Närakut tillsammans med distriktsläkare och sjuksköterska.

 Hos oss kommer du få möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom ramen för uppdraget. I fysioterapeutgruppen diskuteras det aktivt och lösningsfokuserat kring framtidens primärvård och vårt rehabiliteringsuppdrag. Gruppen är mån om ett gott samarbete och hjälps åt med dagens arbete. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för olika rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning, behandling och uppföljning. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och inom ramen för rehabiliteringsarbetet finns möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten och att fördjupa dig inom ett spetsområde om du så önskar. Självklart erbjuder vi dig även regelbundna utbildningar och individuell kompetensutveckling. 
Framåt kommer vi fokusera mer på teambaserat arbete mellan de olika professionerna på vårdcentralen. Under hösten 2018 började vi arbeta med sjukgymnast/fysioterapeut som primärinstans på närakuten (jourmottagningen) dagtid, vilket innebär att vi är första instansen för bedömningar av akuta besvär inom främst rörelse- och stödjeapparaten. Är du intresserad av detta, finns även möjlighet att delta i denna satsning! Tjänsten är på heltid. Tillsättning sker snarast, eller enligt överenskommelse.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Klarar du att organisera ditt arbete självständigt, samtidigt som du kan prioritera om i ditt uppdrag vid behov. Du gillar att arbeta nära dina kollegor, även om största delen av jobbet sker enskilt tillsammans med patienten. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av primärvård är det av intresse för tjänsten. 

Detta värderar vi högt
På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vårt mål är att ge god rehabilitering, god tillgänglighet och trevligt bemötande. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Ring gärna så berättar vi gärna mer om tjänsten utifrån dina önskemål! Enhetschef: Sara Mannerback 010 - 243 59 03. Facklig företrädare för SACO: Sara Persson 010- 243 73 99 Sista ansökningsdag är den 9 juni. 
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb