Smärtläkare

Smärtenheten Eksjö

Är du specialistläkare med stort intresse för att patienter med smärta ska få den allra bästa vården? Då passar du nog in här!

Vi söker

Vi söker en legitimerad läkare med specialistkompetens inom somatisk vård, inklusive allmänmedicin. Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på 100% under dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Språkkunskaper i svenska på minimum nivå C1 enligt Europarådets skala är ett krav.

Vi erbjuder dig

Här blir du en del av ett välfungerande team på Smärtenheten. Vi är en liten framåtsträvande enhet, där läkare och sjuksköterskor arbetar tillsammans som ett team. Vårt arbete drivs framåt av våra ambitioner att ge patienten förbättrad livskvalitet i vardagen.  Enheten är också rådgivande till övriga kliniker på sjukhuset och till primärvården inom specialområdet långvarig smärta.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du kommer få delta i teamarbetet på enheten för att ge varje patient skräddarsydd smärtbehandling med olika läkemedel eller avancerad behandling med blockader samt dessutom epidural, intratekala katetrar med pump mm.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tror vi att du som person är självgående och har god samarbetsförmåga. Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom somatisk vård, inklusive allmänmedicin, och med stort intresse att genom egen utveckling bli en bra smärtläkare.
Du behöver ha god förmåga att lyssna in och samverka med patienter och anhöriga. Stora krav ställs på din förmåga att arbeta bra tillsammans med övriga i teamet. Du ska ha stort intresse för att använda teknologi och vara kreativ i tanken för att komma fram till en bästa lösning för varje patient.

Detta värderar vi högt

Att bedriva en god och säker vård för våra patienter på smärtenheten och tillhandahålla vår specialistkunskap. Vi värderar dessutom ett gott samarbete både inom kliniken och med övriga kliniker på sjukhuset samt öppenvården.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Carina Garnå telefonnummer, 010-24 351 85.
Facklig företrädare, läkarföreningen är Björn Walldén, 010-2435172.

Sista ansökningsdag är 2019-05-05. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Smärtläkare Tillbaka till lediga jobb