IT-ingenjör med inriktning mot medicinsk teknik

Medicinsk teknik, Eksjö

Vill du utvecklas i ett arbete där du gör skillnad? Värderar du en trygg arbetsgivare och ett gott arbetsklimat?

Vi söker en ny medlem till vårt sammansvetsade team i Eksjö. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra kunder och patienter.

Vi söker

Du är en serviceinriktad, social och kvalitetsmedveten problemlösare som arbetar strukturerat. Du arbetar genom att använda såväl teoretisk som praktisk kunskap och dina IT-kunskaper är mycket goda. Du har en högskoleingenjörsutbildning alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet och utbildningar. Erfarenhet från medicinteknisk verksamhet är meriterande men inget krav. Majoriteten av arbetet sker på sjukhuset men resor i tjänsten förekommer varför B-körkort är ett krav.

För arbetet krävs mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kravet på att kommunicera med vårdpersonal och att dokumentera serviceinsatser är högt. Du behöver även behärska engelska för att kunna kommunicera med internationella serviceorganisationer samt tillgodogöra dig utbildningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du att arbeta i en kvalitetscertifierad organisation där kundkontakt, stor variation och kontinuerlig kompetensutveckling är naturliga delar i din vardag. Du kommer att få din framtida arbetsplats i moderna lokaler centralt placerade på sjukhuset.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter innefattar införande, förvaltning, underhåll och konsultation av medicinteknisk utrustning och medicintekniska IT system som används inom t.ex. förlossning, ögon, operation och intensivvård. Dagliga arbetsuppgifter består bl. a av att installera och felavhjälpa hårdvara och mjukvara i medicintekniska utrustningar och IT system, nätverk och servrar. Genom att använda din nyfikenhet tillsammans med dina tekniska kunskaper hjälper du vården att fungera på bästa sätt.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett stort teknikintresse samtidigt som du drivs av att hjälpa andra. Du arbetar lika gärna enskilt som i grupp och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är uthållig och innovativ med en god förmåga att se möjligheter i förändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta platschef Håkan Lund, tfn 010 - 243 59 40. Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Malin Svensson, tfn 010-243 59 42. Sista ansökningsdag är den 21 april.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som IT-ingenjör med inriktning mot medicinsk teknik Tillbaka till lediga jobb