Producent

Smålands Musik och Teater

Vi söker en scenkonstproducent på heltid till Smålands Musik och Teater. 6 månaders provanställning tillämpas, tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Producenten har det fulla administrativa och ekonomiska ansvaret att leda tilldelade produktioner genom att planera, stödja och följa upp arbetet i enlighet med de mål som överenskommits med produktionschef. I arbetet ingår till exempel att upprätta produktionsbudget för tilldelade produktioner, upprätta och förhandla avtal, lägga repetitionsscheman samt genomföra riskbedömningar. Du kommer aktivt medverka i produktionsavdelningens processarbeten.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har genomgången högskoleutbildning med inriktning mot scenkonstproducent eller motsvarande yrkeserfarenhet inom scenkonstområdet. Examen från Stockholms Dramatiska Högskola (STDH) är meriterande. Vi förväntar oss att du har ekonomisk kompetens och erfarenhet av arbete med budgetering, kalkylering och uppföljning. Du har en gedigen kunskap och erfarenhet av produktionsledning och produktionsarbete och är väl bevandrad i de avtal som gäller inom scenkonstområdet.

Vi ser det som en självklarhet att du har god datavana och klarar av att hantera både avtal och förhandlingar på engelska i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av olika genrer inom scenkonstområdet och vi förutsätter att du har ett stort allmänt intresse för scenkonst och kultur i alla dess former.

Detta värderar vi högt

Du har dokumenterad erfarenhet av att leda människor, i projekt och i team. Då tjänsten innebär många kontakter med både interna och externa funktioner vill vi att du är en öppen och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt mot givna mål. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, då arbetet innebär att driva produktioner framåt tillsammans med så väl tekniska som administrativa och konstnärliga avdelningar. Du har god social förmåga och lyhördhet för olika individers olika behov.

Du är trygg, strukturerad, noggrann och stresstålig med känsla för flexibilitet. För dig är både detaljerna och helheten viktiga. Du har en god organisatorisk förmåga.

Smålands Musik och Teater producerar teater, musik, dans och musikteater i hela länet och har en egen orkester och skådespelarensemble. Till detta kommer även ett antal gästspel av olika art. Produktionsavdelningen består förutom produktionschef av producenter, planeringssamordnare, en bokare av gästspel samt inspicient.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 27 mars. Intervjuer sker löpande under perioden. Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information så kontaktar du produktionschef Sofie Haag, sofie.haag@rjl.se
Facklig representant för Teaterförbundet är Rickard Andersson, rickard.andersson@rjl.se
Facklig representant för Vision, Anne-Sofie Joelsson, anne-sofie.joelsson@rjl.se

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Producent Tillbaka till lediga jobb