Verksamhetschef till Kvinnokliniken på Sveriges bästa mellanstora sjukhus!

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Välkommen till Kvinnokliniken på Värnamo sjukhus! Här finner du en stabil och välfungerande klinik med en sammansvetsad grupp som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. 

Värnamo sjukhus är av Dagens Medicin utsedd till Sveriges bästa mellanstora sjukhus, där förlossningsvården är ett delområde som bidrar till sjukhusets goda resultat.

– Jag ska sluta som chef nu efter 20 år här så det känns otroligt bra, att kunna sluta med flaggan i topp, säger Christina Gunnervik, verksamhetschef för kvinnokliniken på Värnamo sjukhus. 

Är du redo att ta över stafettpinnen för en klinik i framkant med goda medicinska resultat, gott rykte och som är oberoende av hyrläkare? Vill du bidra till klinikens framtid med din erfarenhet och ditt engagemang?

Vi ser att du har relevant högskole-/universitetsutbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med klinisk erfarenhet av kvinnosjukvård. Chefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Vi ser gärna att du vill kombinera chefskapet med att vara fortsatt kliniskt verksam.

Därför vill du arbeta med oss

Kvinnokliniken på Värnamo sjukhus har ett gott rykte och visar på goda medicinska resultat nationellt. Kliniken arbetar processinriktat utifrån ett perspektiv där kvinnovården ska vara effektiv med utveckling som styrs av kunskap, erfarenhet och sunt förnuft med kompetenta medarbetare. Kliniken lägger stor vikt vid en god arbetsmiljö med högt i tak där medarbetarna mår bra och känner sig både engagerade och stimulerade - på så sätt får kreativiteten lov att spira, vilket gynnar patienterna.

– Jag är så stolt över mina medarbetare, vi jobbar verkligen hela tiden för att förbättra oss. Vi har under många år tittat på våra siffror och jämfört oss med övriga Sverige och det gör att vi är på tårna, fortsätter Christina.

Det här får du arbeta med

Värnamo sjukhus är tillsammans med Höglandssjukhuset Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping ett av Region Jönköpings län tre moderna akutsjukhus som bedriver planerad och akut specialistvård. Samarbetet mellan våra sjukhus är mycket viktigt för att vi ska kunna nå våra mål.

I rollen som verksamhetschef är sjukvårdsdirektören din chef och du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. Läs gärna mer om verksamhetsområdet Kirurgisk vård. Du kommer arbeta tillsammans med klinikens ledningsgrupp och klinikens övriga 100 suveräna medarbetare. 

Detta värderar vi högt

Du ser detta som en utmaning och en möjlighet till att skapa bästa möjliga värde för patienten tillsammans med dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leda med ett stort förtroende för andra individers kraft. Du engagerar och entusiasmerar med ett tillgängligt ledarskap.

Vi värderar din förmåga att utveckla och motivera andra samt skapa delaktighet. Som person är du målinriktad, lojal och ser till verksamhetens bästa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att veta mer om tjänsten

Är du intresserad av att veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa sjukvårdsdirektör Kjell Ivarsson, 010-242 50 10 eller HR-chef Frida Lundstedt, 010-242 13 06.

Fackliga företrädare är:
Mary Erlandsson (Kommunal), Elin Boozon (Läkarförbundet), Caroline Kullinger (Vårdförbundet) och Anne-Maria Olsson (Vision), 010-241 00 00.

Sista ansökningsdag är den 24 februari 2019. Urval sker löpande och intervjuer genomförs vecka 9. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetschef till Kvinnokliniken på Sveriges bästa mellanstora sjukhus! Tillbaka till lediga jobb