Vårdenhetschef

Mullsjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Mullsjö vårdcentral är en av de 31 regionsdrivna vårdcentralerna inom Region Jönköpings län. Av länets invånare har 75 % valt att lista sig inom Vårdcentralerna Bra Liv.
Välkommen att bli en av oss!

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet inom yrket. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för distriktsläkarmottagningen med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att arbeta med utvecklingsfrågor och vi anser att det är viktigt att du kontinuerligt jobbar kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.
För att skapa förutsättningar till att lyckas i sin roll erbjuds alla chefer inom Vårdcentralerna Bra Liv tillgång till stöd, inspiration, utbildning och utveckling. Du erbjuds därför möjlighet att delta i mentorsprogram, handledning, utbildnings- och inspirationsdagar.
Under våren kommer arbetet med att bygga en helt ny vårdcentral att påbörjas, vilket innebär att du får vara med och påverka redan från starten.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbete med dina medarbetare. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet.
Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut som du sedan tar ansvar för.

Detta värderar vi högt

För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamhet och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, tfn 010-242 47 12.
Fackliga representanter är Eva Georgsson -Vårdförbundet, mobil 070-329 39 80, Axel Petersson -Läkarföreningen, tfn 010-242 39 31, Carina Sjögren -Kommunal, tfn 010-242 15 78, Christina Flodén -Vision, tfn 010-242 15 85 eller Irene Tengberg Herrstedt -SACO, tfn 010-242 44 64.

Sista ansökningsdag är den 2019-02-28. Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb