Vårdadministratör

Sävsjö vårdcentral

Vi söker

Dig som brinner för primärvård och som är redo för en ny utmaning!

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare.  Tjänsten innebär flexibel placering där arbetet blir både på Sävsjö vårdcentral och på vår filial i Vrigstad.
Önskvärt för tjänsten är erfarenhet av primärvård samt kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

- Omväxlande och stimulerande arbete
- Tjänst tillsvidare på heltid
- Både självständigt arbete och arbete i team
- Möjlighet att delta i utvecklings-och förbättringsarbeten
- Nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av medicinsk dokumentation och att skriva journaldiktat i journalsystemet Cosmic. I arbetet ingår även arbete i receptionen där du är vårt ansikte utåt och ansvarar för besökare och patientens första intryck och möte med vårdcentralen och att lotsa dem vidare i vår verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som vårdadministratör hos oss ser vi att du är serviceinriktad med fokus på att uppnå mål och leverera resultat med kvalité samt att stötta och hjälpa såväl patienter som kollegor och ledning. Arbetet kräver också att du är stabil och självgående med förmågan att själv kunna planera, ansvara och strukturera ditt arbete. Vi tror även att du värderar och månar om samarbetet med kollegor så väl som ledning och är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och kreativa lösningar! Vi tror att om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sabine Ljung tfn 010-243 86 02 alternativt 0730-645 409 eller t.f. verksamhetschef Jenny Abrahamsson tfn 010-243 88 05 alternativt 072-228 21 62. Facklig företrädare för Vision är Catrin Fransson tfn 010-24 38 628.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sabine Ljung tfn 010-24 38 602 alternativt 0730-645 409. Facklig företrädare för Vision är Catrin Fransson tfn 010-24 38 628.

Sista ansökningsdag är den 17/2. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb