Sjuksköterska/Distriktssköterska

Eksjö Vårdcentral, Bra Liv

Kom och utvecklas i primärvården tillsammans med oss!


Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt utbildad distriktssköterska som brinner för utveckling, gillar att få vara med och påverka och att hitta nya spännande arbetssätt till förmån för våra patienter! Tjänsten är tillsvidare på 100% och tillsättning sker enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård är av intresse för tjänsten.

Vi erbjuder dig

Att jobba hos oss innebär att vara en viktig del i vårt kompetenta sjukskötersketeam där utveckling och förbättringar är ledorden. Vi är måna om att ta tillvara just din kompetens och inom ramen för uppdraget kan vi erbjuda många omväxlande arbetsuppgifter. Bland annat kan du få jobba på vår distriktssköterskemottagning, med vårdsamordning, telefonrådgivning, arbeta i egen spetsfunktion och i vårt akutteam.
Arbetet är i huvudsak förlagt dagtid men även arbetspass på jourcentralen här i Eksjö förekommer.

Vårdcentralerna Bra Liv erbjuder dig introduktionsutbildning inom primärvårdsuppdraget och du får även individuell kompetensutveckling med stora möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Ser du ett välfungerande samarbete som nyckeln till framgång? Härligt! Vi tror att du som söker är mån om att ha ett bra bemötande i alla möten - både gentemot patienter, kollegor och ledning. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om i en omväxlande vardag är också viktigt för att du ska trivas hos oss.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där vi ser att du har ett genuint intresse för primärvårdens uppdrag!

Detta värderar vi högt

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi vill ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och där vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. Vi vill ta till vara dina kunskaper och erfarenheter! Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Marie Sjöbrink, tfn 010-243 72 01 alternativt vårdenhetschef Ulrika Sedig, tfn 010-243 74 69.

Facklig representant för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 17 februari. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb