Utställning/mässa

Mässmonter på Elmia, Energikontoret

NYHET! Nu har du möjlighet att delta som utställare vid Plusenergiforum den 18 oktober 2018 på Elmia Kongress- & Konserthus i Jönköping.

Målgrupp för Plusenergiforum är politiker och beslutsfattare inom offentlig sektor och näringsliv i Jönköpings län. Konferensen är unik i sitt slag i Jönköpings län och syftar till att lyfta aktuella frågor med fokus på forskning och goda exempel som för klimatarbetet framåt i länet. Möten och nätverkande är centralt på konferensen.

På 2018 års Plusenergiforum beräknas omkring 200 deltagare.

Om Plusenergiforum.

Elmia Kongress och konserthus(Extern länk)

Utställning och monter

Möten och nätverkande är centralt på konferensen, varför pauserna är tidsmässigt generöst tilltagna. Det ger stora möjligheter för besökare att ta del av utställningen före konferensen samt under såväl fika- som lunchpaus. Utställningsytan är Café Syd vid foajén vid Elmia Kongress och konserthus(Extern länk). Platsen är ljus med mycket glaspartier och marmorgolv. Max höjd 2,4m. Affischering på allmänna ytor är inte tillåten.

Antalet utställarplatser är begränsat till 20 st.

I utställningshyran ingår städning av utställningsytor före och efter arrangemang. Städning av publika ytor mellan utställningsdagarna. Utställare ansvarar för all utrustning under perioden, såväl egen som hyrd. Grundbevakning dagtid, vardagar.

Ni som utställare får en monterplats på cirka sex kvadratmeter. Montrarna placeras vid vägg/fönstren i foajén, i anslutning till konferenslokaler, registreringsdisk och fikaservering.

Om lokalerna på Elmias webbplats(Extern länk).

Utrustning som ingår i utställningsytan: 1 bord 140x50 cm, 1 stol, el, 1 fas, 230V, 10A samt kostnadsfritt wifi. Ytterligare utrustning medtages av respektive utställare.

Brand

Elmia Kongress- & Konserthus är utrustat med brandlarm med automatkoppling till Räddningstjänst. Vid verksamhet som kan störa ut brandlarm är utställare skyldig att kontakta anläggningen i god tid före arrangemang.

Säkerhet

Utställare ansvarar för att teckna eventuella försäkringar. Anläggningen är utrustad med larm efter stängning.

Bokning av utställarplats

Bokning av utställarplats sker via e-post eller telefon till Jonas Ekström, e-post: jonas.ekstrom@rjl.se, telefon: 0727-21 05 29.

Pris utställare

Pris: 3900 kr.

Alla priser är exklusive moms.

I priset ingår förutom monterplats, deltagande på konferensen för två personer med fullt tillträde till samtliga föredrag samt fika förmiddag och eftermiddag samt lunch.