Kampanjer

Hela RESAN kommer ihop med samarbetspartners och medfinansiärer bedriva ett antal kampanjer kring arbetspendling och tjänsteresor. För mer information om dessa, kontakta projektledare Mattias Bodin, mattias.bodin@rjl.se

Resbingo

 

Under klimatveckan och Trafikantveckan har du chansen att ta del av fina priser om du testar hållbart resande på arbetsplatsen eller till och från arbetet. Länsprojektet Hela RESAN utmanar dig som arbetar i kommunen att spela bingo med dina resor!

Upplägget är enkelt;

  • Skriv ut bingobrickan, sätt upp någonstans så kollegorna kan se den och börja kryssa.
  • Ni har två veckor på er att fylla bingobrickan (14 – 28 september).
  • Senast 30 september lämnar ni bingobrickan till ansvarig på er kommun. Scanna in och maila eller skicka bingobrickan med internposten.

Alla som deltar får en vattenflaska med fruktbehållare värd 110 kr. 

Extra fina priser till 1:a, 2:a och 3:e-pristagaren.

1:a pris
Laptopväska 
(värde 680 kr)

2:a pris
Solcellsladdare
2.500 mAh (värde 435 kr)

1:a pris
Kikare 8x11 
(värde 380 kr)

Ansvarig på kommunen

Namn

Mail

Telefon

Klimatväxeln

Ladda ned appen Klimatväxeln, som är framtagen av Jönköpings kommun, så kan du hålla koll på dina resor. Du kan även utmana andra användare av appen – till exempel i att samla flest resor med minst koldioxidutsläpp. Den finns att ladda hem till din mobil både för iPhone och Android. 

Kontakta Mattias Bodin, 076 135 76 22 eller mattias.bodin@rjl.se om du har frågor. 

Ladda ner bingobrickan här!(pdf-dokument)

Ansökan kampanjfond

Ladda ner Ansökan ur kampanjfond(pdf-dokument) för mer information och fyll i formuläret och maila sedan till energikontoret@rjl.se (OBS! Hela RESANs kontaktperson i kommunen kan söka ut kampanjfonden).