Workshop: V2X i verkligheten

Workshop: V2X i verkligheten

Välkommen till en spännande workshop där vi tillsammans utforskar potentialen i V2X och skapar affärsmodeller för framtidens hållbara energisystem. Tillsammans tar vi oss från teori till praktik genom att utforska hur V2X kan användas i verkligheten.

Under workshopen kommer personer från olika branscher med olika perspektiv att mötas för att diskutera var och hur vi kan använda V2X-teknologins potential genom att identifiera nyckelaktörer, deras motiv och utmaningar och var tekniken kan ge mest nytta. I den andra delen av workshopen utvecklas affärs- och samverkansmodeller genom en beprövad metod.   

Förhoppningen är att du som deltagare ska ha möjligheten att testa dina V2X-modeller med verklig teknik efter workshopen i ett kommande genomförandeprojekt. Det ger en unik möjlighet att driva innovation och vara med och påverka framtidens energisystem.

Vilka kommer delta?

Workshopen vänder sig till fastighetsägare, energibolag, teknikutvecklare, industrier och alla som är intresserade av innovation och hållbarhet inom energisektorn. Oavsett om du redan är involverad i V2X eller bara nyfiken på dess potential, är du välkommen att delta och bidra med dina insikter och erfarenheter.

När och var?

När: 21 augusti 08.30-16.00

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

Agenda

Inledning – Kontext, syfte och förväntningar på dagen
Övning 1: Vi bryter upp V2X i dess delar och hittar nya spännande sätt att använda tekniken
Lunch
Övning 2: Sustainable business model canvas – förstå affären för V2X
Övning 3: Värderingsövning – möjligheter för V2X
Avslutning

Anmälan

Anmäl dig senast den 14 augusti. Antalet platser är begränsat, först till kvarn. Max 2 personer per organisation.

Anmälan workshop V2X i verkligheten (Extern länk)