Webbinarium: Vill du bli en mer attraktiv arbetsgivare?

Webbinarium: Vill du bli en mer attraktiv arbetsgivare?

Kvinna på svart elcykel kör på en villagata med hus och häckar i bakgrunden.
Att erbjuda sina medarbetare förmånscyklar är ett sätt att bli en attraktivare arbetsgivare. Foto: Johan W. Avby

Den 20 oktober kl. 09.00 kan du delta på webbinariet ”Attraktivare arbetsgivare genom smarta insatser”. Webbinariet är en del av projektet ATTRACT, som riktar in sig på hur du som arbetsgivare kan bli mer attraktiv både för den befintliga personalen, men också för framtida rekryteringar genom att arbeta med hållbar arbetspendling och flexibelt arbetsliv.

Hur kan du använda cykel som verktyg för att bli en mer attraktiv och hållbar arbetsgivare? Jönköpings kommun och Consid deltar och berättar om deras arbete och erfarenheter.

Under webbinariet kommer du också få konkreta tips på hur du som arbetsgivare kan erbjuda och förenkla för dina anställda att åka mer kollektivt i sin arbetspendling.

Du kan välja att vara med under samtliga programpunkter eller välja den delen/delarna som intresserar dig mest.

Program

09:00-09:50 Värdet av förmånscyklar för både arbetstagare och arbetsgivare
Jönköpings kommun berättar om sitt framgångsrika arbete med förmånscyklar och företagen Bikelease och Sportson presenterar sina attraktiva upplägg av förmånscyklar.
10:00-10:50 Hur skapar arbetsgivare ett cykligare arbetsliv?
Hör företaget Consid berätta om hur de blivit en attraktivare och mer hållbar arbetsgivare med cykeln som verktyg och inspireras av Nudgds roliga idéer på hur nudging kan hjälpa arbetsgivare och arbetstagare mot mer hållbara val. 
11:00-11:50 Vad arbetsgivare kan göra för att uppmuntra och underlätta kollektivtrafik till arbetet
Trivector ger tips på hur arbetsgivare på olika sätt kan skapa mervärde genom att uppmuntra och förenkla för sina medarbetare att åka kollektivt i sin arbetspendling.

Anmäl dig till webbinariet(Extern länk)

Vill du veta mer?

Vill du som arbetsgivare veta mer om projektet? Läs mer här eller kontakta Mattias Bodin, projektledare för ATTRACT, tel. 076-135 76 22, e-post mattias.bodin@rjl.se.