Preems resa till ett hållbart varumärke

Preems resa till ett hållbart varumärke

Porträtt av Helene Samuelsson.
Helene Samuelsson, före detta kommunikationschef på Preem och idag chef för politik och kommunikation på Energiföretagen, är först ut som föreläsare i vårens seminarieserie. Foto: Energiföretagen

Nu bjuder vi in till inspirationsföreläsningar under våren 2022 på temat hållbarhetskommunikation. Först ut är Helene Samuelsson, före detta kommunikationschef på Preem och idag chef för politik och kommunikation på Energiföretagen.

Helene kommer att berätta om Preems resa från ett petroleumföretag med svagt anseende inom hållbarhet till att bli ett företag med fokus på förnybara drivmedel och som uppfattas som det mest hållbara i sin bransch.

Vi kommer att få lyssna till hur processen startade, vad de lärde sig på vägen, vilka fallgropar som finns och tips på vad man ska tänka på. Hur bygger man ett framgångsrikt och hållbart varumärke i praktiken? Hur hanterar man olika målgrupper? Hur påverkar vi kunder att ta rätt beslut vid köptillfället och politiken att ta beslut som för oss framåt i hållbarhetsfrågor genom vår egen hållbarhetskommunikation?

Helene kommer också att dela med sig av erfarenheter från sin nuvarande roll i Energiföretagen, en bransch i stor förändring.

Tid och plats

Tisdagen den 5 april kl. 9.30-10.30.

Webbinariet genomförs via Zoom och kräver ingen särskild programvara. Länk till föreläsningen skickas ut någon dag i förväg till alla som har anmält sig.

Föreläsningen är kostnadsfri.

Välkommen att anmäla dig (Extern länk)

 

Det här är den första föreläsningen i vårens seminarieserie, som har till syfte att ge inspiration i ert hållbarhetsarbete och är öppen för alla som är intresserade. Håll utkik i våra kommande nyhetsbrev, här på webb och i sociala medier efter fler föreläsningar framöver.