Vet era kunder att ni har energieffektiviserat? Välkommen på workshop!

Vet era kunder att ni har energieffektiviserat? Välkommen på workshop!

Har ni energieffektiviserat verksamheten, blivit mer cirkulära eller bytt till miljövänligare material? Om ja, vet era kunder om det?

Välkommen på en workshop om grön profilering

Genom att kommunicera och vara mer hållbara kan ni vinna konkurrensfördelar, få stoltare anställda och minska ert klimatavtryck. Vill du veta hur ni på ett trovärdigt sätt och utan risk för greenwashing kan kommunicera ert miljöarbete? Då ska du anmäla dig till vår workshop om Grön profilering!

Under en fullspäckad förmiddag får du veta hur ditt företag kan kommunicera ert miljöarbete till kunder, leverantörer och medarbetare. Du kommer få förståelse för vad grön profilering är och varför det är så viktigt. Vi pratar också om samspelet mellan energieffektivisering och kommunikation, och det faktum att många olika roller på ett företag är viktiga i det. Vi blandar teori, goda exempel och praktik. Vid de praktiska delarna jobbar du med uppgifterna utifrån din egen verksamhet vilket gör det enkelt att fortsätta arbetet på hemmaplan efter workshopen.

När och var?
Den 21 juni kl. 9:00–13:00, Scandic Elmia, Jönköping.
Vi bjuder på fika och lunch under dagen.

Vem?
Workshopen riktar sig till små och medelstora* företag i Jönköpings län, främst inom tillverkande industri. 

Anmälan
Anmäl dig till Sofia Hellström senast den 14/6, ange eventuell specialkost.

Begränsat antal platser - först till kvarn.

Varmt välkommen!

Workshopen anordnas som en aktivitet i projektet RE:AGERA som delvis medfinansieras av EU-medel. För deltagande på workshopen behöver en blankett om försumbart stöd signeras (de minimisintyg). Blanketten skickas ut för signering efter anmälan.

 

*Medelstora företag är företag med färre än 250 anställda och med en årsomsättning som inte överstiger 50 miljoner euro eller en balansomslutning som inte överstiger 43 miljoner euro.