Kultur

Anmälan PING kortfilmstävling - mellanvikt och tungvikt

Anmälningsformulär till kategorin mellanvikt och tungvikt på PING kortfilmstävling 2023 för filmare i Jönköpings län. Sista anmälningsdag 16 augusti.

Anmälningsformulär - mellanvikt och tungvikt

Om din film blir uttagen måste filmfilen levereras till PING kortfilmstävling senast 6 september 2023. Det är tillåtet att göra färg- och ljudkorrigeringar på visningskopian, men filmen måste i övrigt vara exakt samma som länken som sändes in vid anmälan, inklusive klippning. Använd filöverföringstjänst t ex Wetransfer, wesendit etc. Skicka din fil till: helena.sandberg@rjl.se skriv filmens titel i meddelandet!

Du har fel att åtgärda

  Genre
  Tävla eller visa?
  I vilken kategori tävlar eller visas filmen? ( Obs! Det är den äldsta regissörens ålder som bestämmer i vilken klass filmen tävlar. Det är regissörens ålder vid färdigställandet som räknas.
  Har du/ni säkerställt att du/ni har rätt att använda alla filmklipp, bilder och musik som finns i filmen? Kan ni säkerställa detta?
  Har filmen visats på andra festivaler?
  Har den vunnit något pris?
  Är producenten under 27 år?
  Är manusförfattaren under 27 år?
  Är fotografen under 27 år?
  Är klipparen under 27 år?
  Är ljuddesignern under 27 år?
  Är kompositören under 27 år?
  Är skådespelare 1 under 27 år?
  Är skådespelare 2 under 27 år?
  Är skådespelare 3 under 27 år?
  Video
  Format
  Ljud
  Jag/vi tillåter att PING kortfilmstävling använder stillbilder och utdrag ur filmen, samt bild på regissör i marknadsföringssyfte.
  Jag/vi tillåter att PING kortfilmstävling skickar vidare kontaktpersonens uppgifter till journaister med syfte att marknadsföra festivalen
  Jag har tagit del av PING kortfilmstävlings samtliga refler på www.rjl.se/ping och är medveten om att regelbrott leder till diskvalificering. Jag samtycker också till att Region Jönköpings län behandlar mina personuppgifter enligt GDPR.
  Jag vill prenumerera på Film Region Jönköpings län nyhetsbrev för att få information om festivaler, event och annat spännande inom filmområdet.