Kultur

Anmälan PING kortfilmstävling 27+

Anmälningsformulär till kategorin 27+ på PING kortfilmstävling 2023 för filmare i Jönköpings län.

Sista anmälningsdag: 16 augusti.

Anmälningsformulär - 27+

Här anmäler du din film till Ping- kortfilmstävling i kategorin 27+. När du fyllt i formuläret nedan (där du länkar till en strömmande kopia av din film) ska du också senast 6 september 2023 skicka en visningskopia. Det är ok att göra färg- och ljudkorrigering på visningskopian, men filmen måste i övrigt vara exakt samma som länken som sändes in vid anmälan, inklusive klippning.

Du har fel att åtgärda

  Genre
  Tävla eller visa?
  Har filmen visats på andra festivaler?
  Har den vunnit något pris?
  Produktionsår
  Har du/ni säkerställt att du/ni har rätt att använda alla filmklipp, bilder och musik som finns i filmen? Kan ni säkerställa detta?
  Video
  Format
  Ljud
  Jag/vi tillåter att PING kortfilmstävling använder stillbilder och utdrag ur filmen, samt bild på regissör i marknadsföringssyfte.
  Jag/vi tillåter att PING kortfilmstävling skickar vidare kontaktpersonens uppgifter till journaister med syfte att marknadsföra festivalen
  Jag har tagit del av PING kortfilmstävlings samtliga refler på www.rjl.se/ping och är medveten om att regelbrott leder till diskvalificering. Jag samtycker också till att Region Jönköpings län behandlar mina personuppgifter enligt GDPR.
  Jag vill prenumerera på Film Region Jönköpings län nyhetsbrev för att få information om festivaler, event och annat spännande inom filmområdet.