Kultur

Ansökan Gaze

Ansökningsformulär

Fyll i formuläret för att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 18 juni 2023. När din ansökan är skickad kommer du att få en bekräftelse via e-mail. Om du inte fått bekräftelse eller stöter på problem när du ansöker kontakta oss gärna.

Du har fel att åtgärda

  Arbetsprov 1

  Skriv en sammanhållen text på minst en, max två A4 sidor där du berättar om vad du vill arbeta med under din tid på Gaze. Lägg gärna fokus på vad du är intresserad av i förhållande till tematik. Vad vill du visa eller berätta om? Varför är det viktigt för dig? Har du redan påbörjat ditt arbete med detta? Hur vill du arbeta: med fiktion, dokumentär, hybrid, animation?

  Du kan antingen skicka in din text genom att bifoga ett dokument eller skriva direkt i textrutan.

  Arbetsprov 2

  Skicka via länk en hel film eller en scen eller ett klipp som du har gjort (regi eller manus eller foto) och som du tycker representerar det du gör. Ej reklam eller informationsfilmer.
  Om du inte gjort film tidigare, behöver du göra en för ansökan. Det går bra att filma med mobil (se till att ljudet blir bra). Förslag: presentera dig själv genom film och bildberättande - eller berätta om ett hus/en plats du bott på och som betytt något. Eller genomför en djupintervju med någon du är nyfiken på, som hänger samman med det projekt du vill arbeta med framöver.

  Vem är du

  Vi vill veta mer om dig och varför du är intresserad av att göra film. Du kan välja att presentera dig själv på två sätt. Du kan spela in en kort film där du berättar om dig själv och ditt intresse för att skapa film, eller så skriver du din presentation i textrutan.