Grymt söktryck

Närbild på tre glada elever från Tenhults naturbruksgymnasium.

Stort intresse för Tenhults naturbruksgymnasiums program i höstens gymnasieval.

– Vi gläds åt att så många söker till våra gymnasieprogram och ser fram emot att träffa alla nya elever i höst, berättar Anna Rosén rektor på Tenhults naturbruksgymnasium.

Precis som i övriga landet ökar intresset för att utbilda sig inom de gröna näringarna. På Tenhults naturbruksgymnasium erbjuder vi naturbruksprogrammet med inriktning mot häst, djurvård, lantbruk och trädgård samt introduktionsprogram inom samtliga inriktningar i mån av plats. Vi har också en pågående vuxenutbildning inom trädgård grundkurs.

I dagsläget ser de flesta klasser ut att bli fulla till hösten, med undantag för trädgård och djurvård där det fortfarande finns ett fåtal platser kvar. Så hör av dig om du är intresserad!

Den 21 augusti startar höstterminen för alla ettor med upprop i matsalen klockan 10.00. Alla antagna elever kommer att få ett brev hemskickat i mitten av juli.

För dig som önskar boende på skolans internat, missa inte att ansöka om detta! Ansökan gör du via ansökningsformuläret som du hittar längst ner på följande sida: Mer information om skolans internat.

Välklommen till Tenhults naturbruksgymnasium!